• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σοκ στο Ηράκλειο: Μαθητές ήπιαν αντισηπτικό και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

lawandorder.gr 27-11-2021 14:09
Αντισηπτικό / Φωτογραφία: Eurokinissi
Σοκ στο Ηράκλειο: Μαθητές ήπιαν αντισηπτικό και κατέληξαν στο νοσοκομείο!
Φάρσα έκαναν κάποια παιδιά στο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης με αντισηπτικά με αποτέλεσμα να καταλήξουν δύο μαθητές στο νοσοκομείο

Ως φάρσα ξεκίνησε το περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης,  με αποτέλεσμα δύο μαθητές του Γυμνασίου του Ηρακλείου να καταλήξουν στο νοσοκομείο για κατανάλωση αντισηπτικού.

Μιλώντας στο Cretalive ο διευθυντής του σχολείου, κύριος Γιάννης Καραγιαννίδης, ανέφερε ότι δύο μαθητές του σχολείου, συνεπικουρούμενοι από άλλους δύο που απλώς παρακολουθούσαν ό,τι συμβαίνει χωρίς να συμμετέχουν, έβαλαν αντισηπτικό σε μπουκαλάκια νερού συμμαθητών τους. Δύο παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο, το ένα έφυγε, το άλλο έμεινε για προληπτικούς λόγους.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου θα επιληφθεί του θέματος, θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα και θα αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τα παιδιά-θύτες. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί.

Πάντως, αυτό που σκορπάει την ανησυχία είναι πως, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στο Cretalive, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σχολείο. Πρόκειται για μία τάση, μία νέα φάρσα που σκαρφίζονται τα παιδιά, όμως, θα μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνη και είναι σημαντικό γονείς και καθηγητές να λάβουν τα μέτρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo