• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΝΔ: Τον Παύλο Μαρινάκη προτείνει ο Μητσοτάκης για νέο γραμματέα

lawandorder.gr 27-11-2021 12:02 Τελευταία ενημέρωση: 27-11-2021 12:07
Ο Παύλος Μαρινάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΝΔ: Τον Παύλο Μαρινάκη προτείνει ο Μητσοτάκης για νέο γραμματέα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε τον Παύλο Μαρινάκη, νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, να γίνει ο γραμματέας της ΝΔ

Τον Παύλο Μαρινάκη, τον νυν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στο προσυνέδριο της ΔΝ στα Ιωάννινα, ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

Το σήμα που στέλνεται με αυτή την κίνηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τους νέους στην πρώτη γραμμή και ότι φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών. Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα θα γίνει διαδικτυακά.

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2010 ασκεί μάχιμη δικηγορία με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο. Ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε έντονα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ το 2016 εκλέχτηκε στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής και έως το 2019 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης. Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον Οκτώβριο του 2019 εξελέγη Πρόεδρος με ποσοστό 87%.

Υπενθυμίζεται πως το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 3-5 Δεκεμβρίου, μετατέθηκε με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρώτο τρίμηνο του 2022 λόγω της κατάστασης που διαμορφώνεται με την νέα παραλλαγή του κορονοϊού, Omicron.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo