• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της - Ευχαρίστησε δημόσια τον γυναικολόγο της

lawandorder.gr 27-11-2021 10:10
Η Εριέττα Κούρκουλου / Φωτογραφία: Istagram
Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της - Ευχαρίστησε δημόσια τον γυναικολόγο της
Ανάρτησε η Εριέττα Κούρκουλου την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της στο Istagram, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον γυναικολόγο της

Ανάρτησε μία φωτογραφία ανάμεσα στο σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και τον γυναικολόγο της, Κωνσταντίνο Πάντο, στο Istagram η εγκυμονούσα κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα.

Στις 17 Οκτωβρίου η ίδια είχε ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης της 1 και με τη χθεσινή ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τον γυναίκολόγο της, Κωνσταντίνο Πάντο, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει αποδέκτης σκληρής κριτικής για το το τηλεοπτικό σποτ του Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας».

Η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε σε εκείνο το γεγονός και εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη δημοσίευση για να πει πως δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα εξαιτίας ενός λάθους.«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου η προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι, όμως, και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και για αυτό του χρωστάμε τα πάντα.
Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό. Αρχικά γιατί δεν χρειάζεται. Δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδωθούν όλα για ένα λάθος. Ο κύριος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και ήταν από τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα. Για αρκετό καιρό, δεν αισθάνομαι άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ στο άνοιγμα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικαιοσύνης μας πιο όμορφης αλήθειας» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo