20.3 C
Athens
16.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης από την Καλλιθέα


    Amber alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της 4χρονης Αθηνάς, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την Κυριακή (21/11), από την περιοχή της Καλλιθέας.
    Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 4χρονη φορούσε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.
    Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
    Στις 21/11/2021, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Αθηνά Χιτζάζι, 4 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε υλοποίηση της από 26/11/2021 με αρ. πρωτ. 1052/2/133-α παραγγελίας της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.
    Η Αθηνά Χιτζάζι έχει καστανά μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.19 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κίτρινο μπουφάν, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια.
    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
    Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
    Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» email:[email protected]
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ηλεία: Νεκρός 65χρονος από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημα του από χείμαρρο! (βίντεο)
    Συγκλονιστική κατάθεση στη δίκη για τον Ζακ Κωστόπουλο: «Είχε αίματα παντού, ήταν έξαλλοι, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν να τον τιμωρήσουν»!
    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου με καρκίνο: «Θα ζούσε το παιδί μου αν δεν τον είχαμε συναντήσει!»
    Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Aνδρας παρασύρθηκε και αποκεφαλίστηκε από τρένο!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ