23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη – Σακελλαροπούλου: «Να απομονώσουμε τον ιό με τον εμβολιασμό»


    Επισκέφτηκε την κινητή μονάδα εμβολιασμού η οποία έχει στηθεί από το πρωί της Παρασκευής (26/11) στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
    Την κυρία Σακελλαροπούλου που έφτασε συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, υποδέχθηκαν ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης και η υποδιοικήτρια, Ειρήνη Χατζοπούλου.
    Μάλιστα, πέρα από τους υγειονομικούς με τους οποίους συνομίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντάλλαξε κουβέντες και με τον κόσμο που την πλησίασε. Όταν ένας άντρας που περίμενε στη σειρά για εμβολιασμό της είπε ότι «πρέπει να ισχύσει γενικό απαγορευτικό για τους ανεμβολίαστους» εκείνη μαζί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, απάντησαν πως θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει να πείσει από έναν συμπολίτη του για την ανάγκη εμβολιασμού.
    «Σήμερα ο δήμος με την 4η ΥΠΕ έκανε ένα άλλο δώρο στην πόλη, έστειλε ένα κινητό συνεργείο εμβολιασμού στην πλατεία Αριστοτέλους και από το πρωί, πολλοί συμπολίτες μας έρχονται και εμβολιάζονται. Αυτό μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους μας», δήλωσε η κα. Σακελλαροπούλου. «Αυτό το δώρο που μας έχει δοθεί για να σώσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, να το χρησιμοποιήσουμε, να σπάσουμε το φράγμα, να απομονώσουμε τον ιό και να κερδίσουμε επιτέλους την ελευθερία μας», πρόσθεσε.
    «Να εμβολιαστούν όλοι όσοι μπορούν για να έχουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα που μπορούμε μέσα σε αυτές τις συνθήκες», υπογράμμισε η κα. Σακελλαροπούλου. Σημειώνεται ότι από τις 11 το πρωί έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 500 εμβολιασμοί στην κινητή μονάδα εμβολιασμού που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ηλεία: Νεκρός 65χρονος από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημα του από χείμαρρο! (βίντεο)
    Συγκλονιστική κατάθεση στη δίκη για τον Ζακ Κωστόπουλο: «Είχε αίματα παντού, ήταν έξαλλοι, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν να τον τιμωρήσουν»!
    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου με καρκίνο: «Θα ζούσε το παιδί μου αν δεν τον είχαμε συναντήσει!»
    Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Aνδρας παρασύρθηκε και αποκεφαλίστηκε από τρένο!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ