24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ιταλία: Σε δίκη για ομαδικό βιασμό παραπέμφθηκε ο γιός του Μπέπε Γκρίλο


    Ο Τσίρο Γκρίλο, γιος του ιδρυτή του κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο, παραπέμφθηκε σε δίκη για ομαδικό βιασμό μιας ιταλονορβηγής κοπέλας, πριν δυο χρόνια στην Σαρδηνία. Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκαν σε δίκη και άλλοι τρεις νέοι, φίλοι του Τσίρο Γκρίλο. Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 16 Μαρτίου 2022.
    Ο βιασμός, σύμφωνα με την κοπέλα, έλαβε χώρα στο θερινό σπίτι της οικογένενειας Γκρίλο στην Σαρδηνία, τον Ιούλιο του 2019.
    Η συνήγορος του θύματος τόνισε ότι πέρα από την κατάθεση της νεαρής ιταλονορβηγής, υπάρχει και μια σειρά από σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος των τεσσάρων κατηγορούμενων, συμπεριλαμβανομένων πολλών συνομιλιών τους.
    Tόσο ο Γκρίλο, όσο και η κοπέλα που υπέβαλε την μήνυση, είναι είκοσι ενός ετών. Ο γιος του ιδρυτή των Πέντε Αστέρων, μέχρι τώρα επιμένει ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός και ότι δεν πρόκειται για σεξουαλικό βιασμό.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ηλεία: Νεκρός 65χρονος από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημα του από χείμαρρο! (βίντεο)
    Συγκλονιστική κατάθεση στη δίκη για τον Ζακ Κωστόπουλο: «Είχε αίματα παντού, ήταν έξαλλοι, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν να τον τιμωρήσουν»!
    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου με καρκίνο: «Θα ζούσε το παιδί μου αν δεν τον είχαμε συναντήσει!»
    Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Aνδρας παρασύρθηκε και αποκεφαλίστηκε από τρένο!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ