19.9 C
Athens
20.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου με καρκίνο: «Θα ζούσε το παιδί μου αν δεν τον είχαμε συναντήσει!»


    Ενέσεις… αρτεμισίνης που θα έσωζαν τον 16χρονο γιο του από τον καρκίνο έκανε στο άτυχο έφηβο, ο «ψευτογιατρός», όπως κατέθεσε σήμερα ο πατέρας του αδικοχαμένου αγοριού στην δίκη για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.
    Ο μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της έδρας είπε πως το παιδί του θα ζούσε αν δεν είχε πέσει στα χέρια του 48χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να πείθει ότι λέει την αλήθεια.
    Περιγράφοντας τη συνάντησή του με τον κατηγορούμενου «ψευτογιατρό» ο πατέρας του άτυχου νέου είπε στο δικαστήριο: «Τον γνώρισα τέλη Ιουνίου του 2016 σε καφέ ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας χτύπησε το κινητό του και μας είπε ότι είναι η κυρία Βαρδινογιάννη και τον παρακαλάει να βοηθήσει ένα παιδάκι. Το βλέμμα του, η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, που τον πίστευες. Εφυγα από την συνάντηση και είπα «δείτε που υπάρχει θεραπεία για καρκίνο και μας την κρύβουν».
    Τόσο με έπεισε… Το επόμενο ραντεβού έγινε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα για να κάνουν την εξέταση dna που μας είπε ότι χρειάζεται για να είναι τα φάρμακα εξειδικευμένα για το παιδί μας. Έγινε η αιμοληψία από τον ίδιο. Για χρήματα τότε δεν είχε γίνει αναφορά. Μας άφηνε να νοηθεί ότι βοηθάει αφιλοκερδώς τα Ελληνόπουλα. Στα τέλη Σεπτεμβρίου έγινε συνάντηση σε εστιατόριο κλινικής, έτρωγε εκεί και μία κυρία που δούλευε και τον αποκάλεσε «γιατρό». Εκεί, μας έδωσε τα φάρμακα και μας είπε: «μην στεναχωριέστε θα γίνει καλά το παιδί». Μας εγγυήθηκε ότι το παιδί θα έχει πλήρη ίαση».
    Ακολούθως ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε άλλη συνάντησή του με τον κατηγορούμενο στη Θεσσαλονίκη, σε ξενοδοχείο. Εκεί όπως είπε, ο «ψευτογατρός» έκανε στο παιδί ένεση αρτεμισίνης, τότε, τους μίλησε για χρήματα. «Είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα ήταν μικρό ποσό, λέγοντας μας ότι εάν πηγαίναμε στην Ελβετία, θα ήταν εκατομμύριο. Δεν είχα μαζί μου και δυσαρεστήθηκε. Του είπα «Μην στεναχωριέστε. Θα σας τα στείλω σε τραπεζικό λογαριασμό». Τελικά, του είπα ότι θα του τα πάω την επόμενη το πρωί, του έδωσα σε ένα φάκελο 22.000 ευρώ» ανέφερε ο μάρτυρας. Ακολούθησε και δεύτερη ένεση αρτεμισίνης στο παιδί.
    Πρόεδρος: Το παιδί, εάν δεν είχε γίνει όλο αυτό με τον κατηγορούμενο, θα ζούσε;
    Μάρτυρας: 100%. Με το χειρουργείο των Γερμανών, θα ζούσε τρία χρόνια. Ξέραμε (κλαίγοντας) ότι η περίπτωση ήταν δύσκολη αλλά κερδίζαμε χρόνο. Δυστυχώς επιλέξαμε το δρόμο κατηγορούμενου.
    Η δίκη για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση θα συνεχιστεί στις 30 Νοεμβρίου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Φίλος της Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: «Είναι σιχαμένος – Πόσες φορές θα τη δολοφονήσει;»
    Σοβαρό περιστατικό: Εκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό σε γυναίκα στον Αγιο Νικόλαο!
    Σοκάρουν τα θύματα του «ψευτογιατρού»: Σόδα με νερό, χυμούς από βότανα και 7.000 ευρώ τα «φάρμακα» για καρκινοπαθείς
    Διαρρήκτες πήγαν στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη και τους έβγαλε… νοκ άουτ: «Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω» (βίντεο)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ