23.2 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Πέθανε η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που είχαν δολοφονήσει για μία κάμερα (βίντεο)


    Η Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν μια μαχήτρια της ζωής, η οποία πριν 10 χρόνια είδε τον σύζυγό της να δολοφονείται για μία κάμερα, έξω από το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα να μεγαλώσει τα παιδιά της ύστερα από το χτύπημα της μοίρας, όμως η ζωή της επιφύλασσε κι άλλο χτύπημα. Την Πέμπτη (25/11) έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και κατέληξε από την επάρατη νόσο βυθίζοντας στο πένθος οικείους και φίλους.
    Η Σιμόνα Βιρτζίλι στις 10 Μαΐου του 2011 έμαθε τα άσχημα νέα όταν ήταν στο μαιευτήριο περιμένοντας να γεννήσει το παιδί της.
    Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του για να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο. Κρατούσε την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του παιδιού του. Η υπόθεση «Καντάρη» συγκλόνισε το πανελλήνιο κι έμεινε στην Ιστορία ως ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.
    Η Σιμόνα που ήταν πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ήξερε να δίνει μάχες και τις περισσότερες φορές τις κέρδιζε. Στη μάχη όμως για την ίδια της τη ζωή, δεν τα κατάφερε.
    Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα «patrisnews.gr», το τελευταίο διάστημα μαζί με τα παιδιά της, είχε επιστρέψει στον Πύργο για να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους και τη μητέρας της, τη γνωστή φαρμακοποιό Τριανταφυλλιά Νικολοπούλου που διατηρεί επί σειρά ετών φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.
    Η Σιμόνα Βιρτζίλι στην Ελεονώρα Μελέτη
    Οσα είχε πει η Σιμόνα Βιρτζίλι στην εκπομπή της Μελέτης
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου στις Σέρρες: «Έπαιρνε αντιβίωση» – Τα πιθανά σενάρια για τον χαμό του
    Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού αναμένεται να χιονίσει
    Εξιχνιάστηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών: Συνελήφθη ο μακελάρης της άγριας δολοφονίας στα Εξάρχεια (εικόνες)
    Προϊόν υποκλοπής το «ροζ» βίντεο από το Big Brother – Μάχη με τον χρόνο στον ΣΚΑΪ για να βρεθεί πώς διέρρευσε
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ