16.9 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Αννα Μαρία Βέλλη: Σοκάρει και αποκαλύπτει τα σημάδια της κακοποίησης από πρώην σύντροφό της! (εικόνα)


    Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών ήταν χθες, 25 Νοεμβρίου και τα social media γέμισαν σχετικές με αναρτήσεις για την υποστήριξη του γυναικείου φύλου για να μπει επιτέλους ένα τέλος σε κάθε είδους βία.
    Με αφορμή την ημέρα η Aννα Μαρία Βέλλη έκανε σχετική ανάρτηση και αναφέρθηκε ανοιχτά για την άσχημη εμπειρία που είχε στο παρελθόν, έχοντας σχέση με άνδρα ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά.
    Η youtuber αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της, τώρα όμως, τόλμησε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφία με τις μελανιές στο πρόσωπό της.
    Η Άννα Μαρία Βελλή ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που δέχονται βία από τον σύντροφό τους, να μην φοβούνται, αλλά να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.
    Η φωτογραφία και το μήνυμα της Αννας Μαρίας Βέλλη
    Αναλυτικά η ανάρτηση της Αννας Μαρίας Βέλλη
    «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
    Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα “αγαπημένα” στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα “αγαπημένα” η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.
    Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπό μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν: “Τώρα πώς θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο, θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;”.
    Εκείνος θυμάμαι να ζητάει συγγνώμη, μόνο αφού είδε το εξωγκομα στο μέτωπό μου και “δεν θα το ξανακάνω”. Το ξανάκανε και χειρότερα! Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι, το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
    Μιλήστε, μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει “τι θα πει ο κόσμος”. Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ, αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. ♥️
    (Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε, θα έρθει η αλλαγή.)».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Σοκαριστικό βίντεο από το Κερατσίνι: Κλωτσούσαν την 8χρονη για να δουν αν ζει! (βίντεο)
    Αιτωλοακαρνανία: Κακουργηματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες για τον ηλικιωμένο που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών
    Σοκ στη Δραπετσώνα: Ανήλικη έσβησε τσιγάρο στο μάτι 16χρονης – Νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας
    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Επαιρναν 5.000 ευρώ το κεφάλι με τη μέθοδο «Hawala»
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ