• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πολύνεκρο τροχαίο στη Βουλγαρία: Αναζητείται επιζών του τροχαίου

lawandorder.gr 25-11-2021 21:13
Πολύνεκρο τροχαίο στη Βουλγαρία / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πολύνεκρο τροχαίο στη Βουλγαρία: Αναζητείται επιζών του τροχαίου
Αναζητούν οι ερευνητές έναν επιβάτη αν είχε επιβιβαστεί σε άλλο λεωφορείο που συμμετείχε στην ίδια εκδρομή ή επέζησε του δυστυχήματος

Συνεχίζονται οι έρευνες για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος όμως οι ερευνητές τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με στοιχεία που δημιουργούν νέα δεδομένα. 

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, οι αρχές ανέφεραν 45 θύματα του τροχαίου, αλλά οι ερευνητές βρήκαν 44 πτώματα. Προσπαθούν να διακριβώσουν αν ένας επιβάτης, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα των επιβατών, είχε επιβιβαστεί σε άλλο λεωφορείο που συμμετείχε στην ίδια εκδρομή ή επέζησε του δυστυχήματος. Ένας επιζών, ο οποίος έσπασε το πίσω παράθυρο του λεωφορείου, κατέθεσε ότι οκτώ επιβάτες πήδηξαν έξω από το φλεγόμενο όχημα, όπως δήλωσε η  εκπρόσωπος του επικεφαλής της εισαγγελίας. 

Μόνο επτά επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τώρα η Βουλγαρία στέλνει  δύο αξιωματούχους στη Βόρεια Μακεδονία γα να λάβουν δείγματα DNA από τους συγγενείς που απαιτούνται για την αναγνώριση των θυμάτων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo