16.2 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Αιτωλοακαρνανία: Κακουργηματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες για τον ηλικιωμένο που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών


    Με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες οδηγήθηκε σήμερα (25/11) στον εισαγγελέα Λευκάδας, και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (Παρασκευή 26/11) στον αρμόδιο ανακριτή, ένας 71χρονος άνδρας, που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση δυο ανήλικα κορίτσια σε χωριό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.
    Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες του L&O κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή( γενετήσια πράξη με σωματική βία), γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, κατά συρροή.
    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ότι δύο αδελφές, κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο συγχωριανό τους, για παρενόχληση και ασέλγεια, καθώς υποστηρίζουν πως τις θώπευσε σε διαφορετικούς χρόνους. Είναι μια υπόθεση που έχει σοκάρει το ορεινό χωριό του Ξηρόμερου, καθώς οι δύο αδελφές εκμυστηρεύθηκαν σε συγγενείς τους -αρχικά η μεγαλύτερη (15χρονη) και εν συνεχεία η μικρότερη(10χρονη)- πως ο ηλικιωμένος τις θώπευσε και προέβη σε άσεμνες πράξεις στην οικία του.
    Η μικρότερη μάλιστα έσπασε την σιωπή της και μίλησε τον πατέρα της όταν άκουσε τη μεγαλύτερη αδελφή της να του εξιστορεί τις φερόμενες από τον ηλικιωμένο πράξεις.
    Συγκλονισμένος ο πατέρας τους, έσπευσε να υποβάλει μήνυση, και ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Κατούνας και παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, απ’ όπου έλαβε προθεσμία για απολογία την Παρασκευή. Ο 71χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως ποτέ τα δύο κοριτσάκια δεν μπήκαν στο σπίτι του, κάτι που διαψεύδουν οι γείτονες.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποδεκατισμένη η ηγεσία της Ασφάλειας Αττικής από κορονοϊό – Εκτός ΓΑΔΑ εδώ και μια εβδομάδα!
    Μπαλάσκας για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Eχει δίκιο ο Πορτοσάλτε που λέει, “εδώ φοβούνται το εμβόλιο, θα σώσουν εμένα από τον εγκληματία;”»
    Σουφλί: «Χειροπέδες» σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς για αρνητικά rapid test που δεν έκαναν ποτέ!
    Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη: «Κανένας γυναικοκτόνος δεν σκοτώνει από αγάπη» (εικόνες)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ