• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μπαλάσκας για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Eχει δίκιο ο Πορτοσάλτε που λέει, "εδώ φοβούνται το εμβόλιο, θα σώσουν εμένα από τον εγκληματία;"»

lawandorder.gr 25-11-2021 17:29 Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021 17:38
Ο Σταύρος Μπαλάσκας / Φωτογραφία Αρχείου
Μπαλάσκας για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Eχει δίκιο ο Πορτοσάλτε που λέει,
Για τους αστυνομικούς που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό μίλησε σήμερα (25/11) ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, ήταν σήμερα (25/11) καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και μίλησε για τους αστυνομικούς που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά που αισθάνονται ότι δεν θα κολλήσουν. Είναι «μέταλλα» όπως τους λέω εγώ. Υπάρχει και μια μερίδα που φοβούνται» ανέφερε αρχικά.

Οταν του επισημάνθηκε από τη Μαρία Αναστασοπούλου πως ο Αρης Πορτοσάλτε είχε πει, «εδώ φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, θα έρθουν να με προστατέψουν από τον εγκληματία», ο Μπαλάσκας απάντησε: «Δεν έχει και πολύ άδικο σε αυτό. Αλλά όταν είμαστε 57.000 άνθρωποι, σκεφτείτε πόσο μικρό κομμάτι είναι το 20%. Είναι πολλές χιλιάδες άνθρωποι. Δεν μπορούμε εμείς σαν συνδικαλιστικά όργανα να τους βγάλουμε απ έξω».

Για το αν μιλάει με τους ανθρώπους αυτούς, είπε: «Ναι, καθημερινά. Βαράνε τη μπουνιάστο τραπέζι, βαράνε τη μπουνιά στο καπό του περιπολικού και λένε, όχι Μπαλάσκα, εγώ δεν θα το κάνω (σ.σ. το εμβόλιο). Κυριαρχεί ο φόβος και η αντίδραση ότι, δεν θα το κάνω, εγώ δεν πρόκειται να πάθω τίποτα».

Για το αν ασπάζονται συνωμοσιολογίες, ο Μπαλάσκας είπε: «Όχι, πιστεύω ότι έχουμε ισορροπημένους ανθρώπους. Μην ξεχνάμε πως εμείς κάθε πέντε χρόνια περνάμε και από ψυχολόγους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo