• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνήγορος τράπερ Thug Slime στο «L&O»: «Κάποιοι θα τον ήθελαν στη φυλακή»

Μιχάλης Τεζάρης 25-11-2021 16:44 Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021 16:44
Ο Thug Slime / Φωτογραφία: Instagram
Συνήγορος τράπερ Thug Slime στο «L&O»: «Κάποιοι θα τον ήθελαν στη φυλακή»
Ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ Thug Slime μίλησε αποκλειστικά στο «Law and Order» για το αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στον Κολωνό

«Κατανοώ ότι κάποιοι θα τον ήθελαν ίσως στη φυλακή αντί για το στούντιο. Ας μείνουν με την όρεξη», αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ Thug Slime, κύριος Γιώργος Μακρής, μιλώντας αποκλειστικά στο «Law and Order», λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή του καλλιτέχνη σε αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στον Κολωνό.  

Οπως σημειώνει ο κύριος Μακρής, «Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του εντολέα μου μέχρι και την στιγμή της κρίσης του, η υπεράσπιση επέμεινε ότι κάθε πράξη, εγκληματική ή μη, πρέπει να εξετάζεται μέσα στο γεγονοτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο συμβαίνει. Το ίδιο δέχτηκε και ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος υιοθέτησε το αίτημα της υπεράσπισης για τη μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το ευνοϊκότερο, και παρά του ότι το δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση του, εντούτοις με αίσθημα δικαιοσύνης υπήρξε επιεικέστατο στον καταλογισμό της ποινής του και στην αναστολή αυτής».

Ο γνωστός τράπερ, καταδικάστηκε σε 28 μήνες με τριετή αναστολή και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας. Οπως δηλώνει ο κύριος Μακρής, «Από την πλευρά μου, ως συνήγορος υπεράσπισης, θέλω να τονίσω ότι πέραν των ανωτέρω αποδείχτηκαν τα εξής στοιχεία: 1. Ο εντολέας μου δεν είχε πρόθεση να μαχαιρώσει κανέναν, ό,τι συνέβη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ τη στάση του, συνέβη επάνω στην πάλη με τον παθοντα. 2. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι η μομφή περί απόπειρας ανθρωποκτονίας που του αποδόθηκε από κάποια μέσα αποτελεί κηλίδα άγους για αυτόν που την χρησιμοποίησε. Μένουμε μερικώς ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και ήδη έχουμε καταθέσει ένδικα μέσα για να εξαλειφθεί σε δεύτερο χρόνο και η μικρή αυτή ποινή του. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της δικής, που μέσα από μια εξαντλητική διαδικασία έξι ωρών, κατόρθωσαν να δουν ευκρινώς μέσα από αποδείξεις που προσέφερε η υπεράσπιση το γεγονοτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο προέκυψε η οποία πράξη υπήρξε. Ο εντολέας μου θα συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα πλην όμως με το ταλέντο του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo