19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Χειρουργήθηκε στον αγκώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (εικόνα)


    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε χειρουργείο στον δεξί του αγκώνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ξεκινά αποκατάσταση προκειμένου να προλάβει να συμμετάσχει στο Australian Open στις 17 Ιανουαρίου.
    Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας τενίστας είχε αποσυρθεί από το ATP Finals, λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο ίδιος θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να είναι έτοιμος για την περίοδο της προετοιμασίας που ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου και κατόπιν για το Australian Open τις 17 Ιανουαρίου.
    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκάλυψη του «L&O»: Απανωτά κρούσματα κορονοϊού στην ασφάλεια Αττικής!
    Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο της Καρολάιν λίγο καιρό πριν τη δολοφονία – Το τράβηξε ο Αναγνωστόπουλος
    Αρης Σερβετάλης: «Συνεχίζουμε κανονικά με νέο πρωταγωνιστή» – Η ανακοίνωση των συνεργατών του στον «Ρινόκερο»
    «Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί: Στο 100% η πληρότητα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ