• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κορονοϊός - Εκκληση Λιβανού που νοσεί: «Επικίνδυνος αντίπαλος - Οπλο μας ο εμβολιασμός για να φύγουμε από τον εφιάλτη»!

lawandorder.gr 25-11-2021 16:21 Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021 16:22
Σπήλιος Λιβανός / Eurokinissi
Κορονοϊός - Εκκληση Λιβανού που νοσεί: «Επικίνδυνος αντίπαλος - Οπλο μας ο εμβολιασμός για να φύγουμε από τον εφιάλτη»!
«Η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε», υπογράμμισε ο Σπήλιος Λιβανός που νοσεί από τον κορονοϊό

Εκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο, απηύθυνε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, που βρίσκεται σε απομόνωση μετά την νόσησή του από τον κορονοϊό, μιλώντας σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αφορά τον εκσυγχρονισμό για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Μιλώντας βιωματικά, όπως είπε, χαρακτήρισε τον κορονοϊό «σκληρό και επικίνδυνο αντίπαλο», και τόνισε ότι «η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε».

«Δεν ξέρω αν βρισκόμαστε στην αρχή ή στο τέλος της πανδημίας αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός ο αόρατος ιός έρχεται κάθε 100 χρόνια και δημιουργεί τεράστιες απώλειες.

Μιλώντας βιωματικά, ξέρω ότι είναι ένας πολύ σκληρός και επικίνδυνος αντίπαλος. Και για την αρρώστια αυτή έχουμε μόνο μια λύση για να την αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε. Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις να κάνουν και την τρίτη δόση και αυτοί που δεν είχαν πειστεί να τρέξουνε να την κάνουνε. Και εμείς, οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή πρέπει να προσπαθήσουμε, μιλώντας με τον κόσμο, να πείσουμε 9, 10, ή έστω και έναν, να πάει να εμβολιαστεί. Αυτή είναι η μόνη άμυνά μας και το όπλο μας για να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβανός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo