• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής: «Δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών στην ΔΙ.ΑΣ.» (εικόνες)

lawandorder.gr 25-11-2021 14:23 Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021 14:23
Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής
Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής: «Δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών στην ΔΙ.ΑΣ.» (εικόνες)
Η ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής για τη δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών στην ΔΙ.ΑΣ.

Δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών στο 5ο Τμήμα ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής έκανε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 προχώρησε στη δωρεά ειδών για τις ανάγκες των Αστυνομικών της ομάδας του 5ου Τμήματος ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στη δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υπηρετούντες συνάδελφοι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους, επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Βορειοανατολική Αττική, προφέροντας υπηρεσίες για την διατήρηση της τάξης και την προστασία του έννομου αγαθού του πολίτη, αυτό της «Ασφαλείας».

Η Ενωση μας αντιλαμβανόμενη τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συναδέλφων που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεσή της, προέβη στην δωρεά αυτή.

Τα εν θέματι κιτ πρώτων βοηθειών παραδόθηκαν στον Διοικητή του 5ου Τμήματος ΔΙ.ΑΣ Β/Α Α/Β’ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Σοφοκλή, παρουσία του Αν. Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΩΣΤΗ Διονύσιο, τα οποία θα δοθούν σε κάθε ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε με την προσφορά της εταιρείας Γρηγόρης, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. Την ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή της και την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo