• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τα άλογα «κατέβηκαν» στο... Σύνταγμα: Διαμαρτυρία εργαζομένων στον Ιππόδρομο (εικόνες & βίντεο)

lawandorder.gr 25-11-2021 07:24 Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021 09:50
Διαμαρτυρία εργαζομένων στον Ιππόδρομο / Φωτογραφία: Eurokinissi
Τα άλογα «κατέβηκαν» στο... Σύνταγμα: Διαμαρτυρία εργαζομένων στον Ιππόδρομο (εικόνες & βίντεο)
Εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο... κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν

Εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν μαζί με τα άλογά τους το πρωί της Πέμπτης (25/11) στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην παλιά Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες 2.000 οικογένειες και 350 άλογα πρόκειται να μείνουν άνεργες αν δεν βρεθεί λύση μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη, έχοντας, μάλιστα, κλείσει τις 2 από τις 3 λωρίδες της οδού Σταδίου.

«Είμαι προπονητής στον Ιππόδρομο, 47 χρόνια στον Ιππόδρομο. Θέλουμε τον Ιππόδρομο ανοιχτό. Η κυβέρνηση με το ΤΑΙΠΕΔ μάς έκαναν μπαλάκι. Ζητάμε ακρόαση από τον πρωθυπουργό, να μην κλείσει ο ιππόδρομος. Το ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση ακύρωσαν ένα νόμο που επέτρεπε τη βιωσιμότητα του Ιπποδρόμου», είπε στην κάμερα του MEGA εργαζόμενος στον Ιππόδρομο.

«Αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα στον Ιππόδρομο. Το ΤΑΙΠΕΔ έκανε σύμβαση με την κυβέρνηση και τον ΟΠΑΠ το 2015 και έδωσε το ιπποδρομιακό στοίχημα και τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στον ΟΠΑΠ. Η σύμβαση αυτή δεν κατοχύρωσε τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών. Αυτή τη στιγμή ο ΟΠΑΠ θέλει να κλείσει τον Ιππόδρομο. Δε θέλει να συνεχιστούν οι ελληνικές ιπποδρομίες. Πρέπει ο ΟΠΑΠ, η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ να κάτσουν σε ένα τραπέζι να βρουν μια λύση», σημείωσε άλλος εργαζόμενος.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo