• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Παπανδρέου: «Δεν θα επιτρέψουμε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων»

lawandorder.gr 24-11-2021 21:06
Ο Γιώργος Παπανδρέου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Παπανδρέου: «Δεν θα επιτρέψουμε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων»
Πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Θησείο ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου

Πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Θησείο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ομιλία του κύριου Παπανδρέου παρακολούθησαν περίπου 3.000 - 3.500 άτομα.

Αφησε αιχμές στην ομιλία του ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής σχετικά για ανάμειξη παραγόντων άλλων κομμάτων και εξωθεσμικών κέντρων στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου. «Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ακόμη επεσήμανε, ότι ο χώρος που επέλεξε για την κεντρική του ομιλία είναι συμβολικός. «Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι επέλεξα σήμερα να βρεθούμε εδώ, δίπλα σε πανανθρώπινα μνημεία - σύμβολα," λάμπρυνε την Αθηναϊκή Δημοκρατία, την ανέδειξε ως την πιο μεγάλη αξία για τη συλλογική οργάνωση της κοινωνίας μας, Τα άλλα δύο, η Πνύκα και η Αρχαία Αγορά, που ανέδειξαν τη σημασία του ανθρώπου ως πολίτη και ως συμμέτοχου στα κοινά και τα δημόσια πράγματα - όχι ως ιδιώτη», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου ακούστηκαν συνθήματα όπως «ούτε ουρά, ούτε δεκανίκι, εμπρός μαζί για τη νεα νίκη» και «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά».

Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης, Τόνια Αντωνίου και Γιώργος Καμίνης. Επίσης ήταν παρόντες οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Φιλιππος Σαχινίδης, Γιωργος Πεταλωτής, Κατερίνα Μπατζελή, Έφη Χαλάτση.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Παπαδρέου βρέθηκε σε γνωστό νεανικό στέκι της περιοχής και αργότερα επισκέφτηκε εργαζόμενους σε γνωστή εταιρία delivery.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo