22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Στις 14 Ιανουαρίου η δίκη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων


    Για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 προσδιορίστηκε η δίκη του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την πανδημία.
    Η δίκη του θα διεξαχθεί από το Β’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων και εφόσον ο κατηγορούμενος κριθεί ένοχος η ποινή που αντιμετωπίζει είναι από 6 μήνες έως 5 έτη φυλάκισης.
    Μάλιστα, όπως έγινε, χθες (23/11), γνωστό ο δικηγόρος βρίσκεται αντιμέτωπος και με το ενδεχόμενο να του επιβληθούν και πειθαρχικές κυρώσεις. Και αυτό παραπέμπεται αυτοδικαίως στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) και εφόσον κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει από επίπληξη μέχρι αφαίρεση της επαγγελματικής του άδειας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
    Να σημειωθεί ότι η ποινική δίωξη σε βάρος του δικηγόρου ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά την ψήφιση της νέας μορφής της διάταξης του άρθρου 191 ΠΚ, με την επιβαρυντική περίσταση της κατ’ εξακολούθησης διάπραξης του αδικήματος.
    Ο Νίκος Αντωνιάδης σε τοποθετήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε σελίδες του Διαδικτύου αμφισβητεί την πανδημία, υποστηρίζει ότι τα εμβόλια κατά της Covid-19 έχουν παρενέργειες, καθώς και ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών στα νοσοκομεία γίνονται χωρίς λόγο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Καταδρομική με βαριοπούλες σε ασφαλιστικές στους Αμπελόκηπους
    Κακοκαιρία στην Αττική: Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση – Πού θα «χτυπήσουν» σήμερα τα φαινόμενα
    Αρης Σερβετάλης: Ο «Ανθρωπος του Θεού» που δίχασε το Twitter και εξόργισε τους ηθοποιούς!
    Αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν: Στο δικαστήριο ο τράπερ «Thug Slime» και τρεις συγκατηγορούμενοί του
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ