Κύπρος: Εντοπίστηκε νέο πτώμα γυναίκας, «δε θυμάται» πότε τη σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος «Ορέστης»

develop 25-04-2019 14:13
Κύπρος: Εντοπίστηκε νέο πτώμα γυναίκας, «δε θυμάται» πότε τη σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος «Ορέστης»

Σε συναγερμό τέθηκε η Κυπριακή Αστυνομία γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4), μετά από πληροφορία για εντοπισμό νέου πτώματος αυτή τη φορά στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Δε θυμάται πότε τη σκότωσε ο «Ορέστης»

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού, που με το ψευδώνυμο «Ορέστης» ψάρευε θύματα μέσω σόσιαλ μίντια, το οποίο εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του ιδίου. Το πτώμα εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Euronews σε λάκκο στο πεδίο βολής του Κάμπου του Μύλου, στο χωριό Ορούντα, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Ο 35χρονος, φέρεται να δηλώνει άγνοια για το πότε σκότωσε το συγκεκριμένο θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για γυναίκα είτε από το Νεπάλ, είτε απο την Ινδία.

Κανένα νέο από τις έρευνες για την 6χρονη

Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα (25/4) ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Στη λίμνη Ξυλιατού

Η προσοχή των Αρχών εστιάζεται και στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra. Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα, σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο (26/4) θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.​

Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες.

Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.

Εξάλλου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε τη διήμερη κράτηση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, για το φόνο της Marricar Valdez, 30 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εξαφανίστηκε από τις 13 Δεκεμβρίου 2017. Ο ύποπτος παρουσιάστηκε και την Μεγάλη Πέμπτη στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στο διάταγμα κράτησής του.

Διπλός φόνος μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία;

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ο «Ορέστης»παραδέχτηκε σήμερα στους ανακριτές τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo