• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Διονυσία Κουκίου: Rolex αξίας 17.000 ευρώ, χρυσαφικά και 11.000 ευρώ σε μετρητά η λεία των ληστών

Law and Order 22-11-2021 20:35 Τελευταία ενημέρωση: 22-11-2021 20:36
Η Διονυσία Κουκίου / Φωτογραφία: Eurokiniss
Διονυσία Κουκίου: Rolex αξίας 17.000 ευρώ, χρυσαφικά και 11.000 ευρώ σε μετρητά η λεία των ληστών
Η πρώην Σταρ Ελλάς έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για την ληστεία που υπέστη πριν από λίγες μέρες μέρες

Συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια Γλυφάδας, έδωσε σήμερα η πρώην σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου και έδωσε νέα στοιχεία για την επίθεση αλλά και τα κλοπιμαία που αφαίρεσαν οι τρεις εύσωμοι άνδρες που την λήστεψαν την περασμένη Τετάρτη το πρωί.

Ρολόι και μετρητά η λεία των ληστών

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O το γνωστό μοντέλο κατέθεσε ότι οι δράστες αφαίρεσαν ένα ρολόι Rolex αξίας 17.000 ευρώ, χρυσαφικά σημαντικής αξίας και 11.000 ευρώ σε μετρητά.

Όπως είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος η κα Κουκίου, οι τρεις κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες full face και γάντια την ακονητοποίησαν την στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στην οδό Τυρταίου στη Γλυφάδα.

Ο ένας την έπιασε από το χέρι, την τράβηξε βίαια της είπε : «βγες έξω θα σε σφάξουμε». Η πρώην σταρ Ελλάς φοβήθηκε βγήκε από το αυτοκίνητο και τότε οι ληστές την ανάγκασαν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.

Αφού άρπαξαν τα χρήματα από μια τσάντα, το ρολόι και τα χρυσαφικά την κλείδωσαν στο σπίτι και της είπαν να μην τους ακολουθήσει. Οι κουκουλοφόροι έφυγαν από την ισόγεια κατοικία και στη συνέχεια το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo