• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Εγδυσαν» Smart σε Γλυφάδα και Βούλα: Πήραν τις ρόδες και το άφησαν πάνω σε τσιμεντόλιθους!

Law and Order 22-11-2021 16:42 Τελευταία ενημέρωση: 22-11-2021 16:44
Κλεμμένο αυτοκίνητο / Φωτογραφία αρχείου
«Εγδυσαν» Smart σε Γλυφάδα και Βούλα: Πήραν τις ρόδες και το άφησαν πάνω σε τσιμεντόλιθους!
Διπλό χτύπημα πραγματοποίησαν οι κλέφτες των Smart σε Γλυφάδα και Βούλα

Οι κλέφτες των Smart, πραγματοποίησαν διπλό χτύπημα στα Νότια Προάστια, σε Γλυφάδα και Βούλα και αφαίρεσαν ζαντολάστιχα και εξοπλισμό από τα σταθμευμένα οχήματα.

Στη Γλυφάδα η ιδιοκτήτρια είδε το αυτοκίνητο της πάνω σε τέσσερις τσιμεντόλιθους, χωρίς ζάντες και λάστιχα, και στη Βούλα χωρίς τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» η 38χρονη ιδιοκτήτρια αντίκρυσε στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο της να είναι στον αέρα και τους τροχούς να έχουν κάνει φτερά.

Οταν πλησίασε διαπίστωσε πως το είχαν ακινητοποιήσει πάνω σε τέσσερις τσιμεντόλιθους και χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες αφαίρεσαν όλα τα ζαντολάστιχα. Ενημέρωσε την αστυνομία και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, και στο γειτονικό Δήμο της Βούλας, οι κλέφτες παραβίασαν σταθμευμένο Smart στην οδό Ιωάννη Ράλλη, και άρπαξαν από την καμπίνα το τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ αφαίρεσαν και την μάσκα του αυτοκινήτου. Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές τα εξαρτήματα των δύο Smart θα πωληθούν στη μαύρη αγορά για ανταλλακτικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo