16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστική φωτογραφία «L&O» από το «χρυσό» χρηματοκιβώτιο – Aυτό έχασαν οι κλέφτες μέσα από τα χέρια τους!


    Εκατό χιλιάδες σε μετρητά και κοσμήματα και λίρες αξίας 200.000 ευρώ, περιείχε το χρηματοκιβώτιο που οι κλέφτες έχασαν μέσα από τα χέρια τους.
    Το περασμένο καλοκαίρι, βραδινές ώρες της 23 Αυγούστου πέντε διαρρήκτες «μπούκαραν» σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Θαρύπου 33 στην Ακρόπολη.
    Οι κλέφτες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της φωτογραφίας που εξασφάλισε το «LawandOrder», βάρους 250 κιλών, το έσυραν στις σκάλες με σεντόνια, και το κατέβασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.
    Το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο, αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, τους έπεσε από το όχημα. Προσπάθησαν να το φορτώσουν πάλι, αλλά ήταν ασήκωτο και δεν πρόλαβαν. Τους αντιλήφθηκαν οι περίοικοι, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, έφυγαν άρον – άρον και άφησαν το «χρυσό» χρηματοκιβώτιο στη μέση του δρόμου.
    Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν το χρηματοκιβώτιο στο δρόμο κλειδωμένο. Προσπάθησαν να το μετακινήσουν αλλά ήταν τόσο βαρύ που επιστράτευσαν γερανό και το μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.
    Η ιδιοκτήτρια έλλειπε διακοπές με το γιο της σε νησί του Αργοσαρωνικού και όταν την ενημέρωσαν για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα. Πήγε στο Τμήμα το παρέλαβε και την μεταφορά του στο σπίτι της ανέλαβε μεταφορική εταιρεία.
    Περιείχε έναν μικρό θησαυρό, είπε η 74χρονη ιδιοκτήτρια
    Με γερανό το ανέβασαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και στη συνέχεια το τοποθέτησαν στην αρχική του θέση. Όπως είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος η 74χρονη ιδιοκτήτρια περιείχε ένα μικρό θησαυρό!
    Εκατό χιλιάδες σε μετρητά και κοσμήματα και λίρες αξίας 200.000 ευρώ!!!
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόσφατα ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος των δραστών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές. Ο συλληφθείς σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών είχε πλούσιο παρελθόν για κλοπές και ληστείες.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Σύρος πορτοφολάς αποπειράθηκε να κλέψει δικηγόρο και τον τσάκωσαν – Ηταν σεσημασμένος κλέφτης
    Αποκλειστικό «L&O»: Τρόμος στου Γκύζη – Αλλοδαπός χωρίς εσώρουχα κυνηγούσε ανήλικα παιδιά
    Σοκαριστικές εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία – 7 μετανάστες νεκροί
    Νέα μέτρα: Τα σημεία από τα οποία αποκλείονται πλήρως οι ανεμβολίαστοι
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ