17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Τρόμος στου Γκύζη – Αλλοδαπός χωρίς εσώρουχα κυνηγούσε ανήλικα παιδιά


    Εκανε άσεμνες κινήσεις σε ανήλικα κορίτσια, τα ακολουθούσε ενώ περπατούσαν προκαλώντας τους τρόμο, ενώ κατά την σύλληψή του από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, διαπιστώθηκε πως δεν φορούσε εσώρουχα.
    Ο λόγος για έναν άνδρα ηλικίας 34 ετών από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη. Όλα ξεκίνησαν στις 13:40 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) όταν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, έλαβαν σήμα πως στην οδό Στυλιανού στου Γκύζη, ένας αλλοδαπός προσέγγισε και ακολουθούσε ανήλικα.
    Φτάνοντας στο σημείο πράγματι διαπιστώνουν την παρουσία του ατόμου, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών επιχειρεί να απομακρυνθεί με τα παιδιά να φωνάζουν, «φεύγει, φεύγει». Στην προσπάθεια ακινητοποίησης του ο 34χρονος ξεκίνησε να τρέχει και να προσπαθεί να κρυφτεί στα στενά της περιοχής. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ τον κατεδίωξαν και τον συνέλαβαν στην οδό Οιχαλίας.
    Οπως προέκυψε ο σάτυρος, δεν φορούσε παντελόνι, ενώ βρισκόταν και σε ερωτική διέγερση. Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κλήθηκαν τα παιδιά που παρενοχλούσε συνοδεία των γονιών τους που τον αναγνώρισαν, ενώ προέκυψε πως και την προηγούμενη ημέρα ενοχλούσε τα παιδιά κάνοντας τους χειρονομίες.
    Ο δράστης Μ.Ρ κατηγορείται πλέον για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση αλλά και απείθεια καθώς δεν σταμάτησε για έλεγχο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέα μέτρα: Σφίγγει η μέγγενη για τους ανεμβολίαστους – Ο οδικός χάρτης ενόψει Χριστουγέννων
    Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Πώς ο πατέρας βρήκε νεκρούς στη δεξαμενή με μούστο τον γιο και τον αδερφό του
    Γενικός εισαγγελέας Δικαστηρίου ΕΕ: Μόνο για λόγους απειλής εθνικής ασφάλειας η χωρίς διάκριση διατήρηση δεδομένων πολιτών
    Κορονοϊός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την 3η δόση εμβολίου – Ποιους αφορά
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ