• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βύρωνας: Ληστές προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεψαν από ηλικιωμένη 15.000 ευρώ, 40 χρυσές λίρες και χρυσαφικά

Law and Order 17-11-2021 11:09 Τελευταία ενημέρωση: 17-11-2021 11:10
Αστυνομικός / Φωτογραφία: Eurokinissi
Βύρωνας: Ληστές προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεψαν από ηλικιωμένη 15.000 ευρώ, 40 χρυσές λίρες και χρυσαφικά
Εκτός από τον Βύρωνα έγιναν στη Γλυφάδα και στην Παλλήνη αντίστοιχα περιστατικά

Μάστιγα για τους ηλικιωμένους οι απατεώνες που εμφανίζονται με διάφορες ιδιότητες και τους κλέβουν ότι πολύτιμο έχουν στα σπίτια τους, με μερικά από τα θύματα να εντοπίζονται σε Βύρωνα, Γλυφάδα και Παλλήνη.

Καθημερινά στην Αττική καταγράφονται δεκάδες περιστατικά με απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Στο Βύρωνα σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», δυο νεαροί άνδρες εμφανίστηκαν μέρα μεσημέρι σε μια 76χρονη ως υπάλληλοι της ΔΕΗ. Μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα, ο ένας την απασχολούσε στην κουζίνα και ο συνεργός του έψαχνε τα δωμάτια. Οι κλέφτες βρήκαν και άρπαξαν 40 χρυσές λίρες, 15.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Στη Γλυφάδα, στην οδό Θεμιστοκλέους, θύμα κλοπής από δύο απατεώνες έπεσε μια 71χρονη. Οι δράστες εμφανίστηκαν ως τεχνικοί ανελκυστήρων, κατάφεραν την έπεισαν και μπήκαν στο διαμέρισμα της στον 3ο όροφο. Με την μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν ένα χρυσό ρολόι Rolex και χρυσαφικά αξίας 9.000 ευρώ.

Τέλος στην Παλλήνη, ένας δράστης που επέβαινε σε αυτοκίνητο, πλησίασε μια 86χρονη και εμφανίστηκε ως λογιστής του γαμπρού της. Της είπε πως για να μην χάσει 20.000 ευρώ από την επιστροφή φόρου, έπρεπε να του δώσει 7.500 για να μπορέσει να αποδεσμεύσει τα χρήματα. Η ηλικιωμένη πείστηκε από τα λεγόμενα του απατεώνα, μπήκε στο αυτοκίνητο του και την μετέφερε στην τράπεζα. Οταν έφτασαν έξω από το υποκατάστημα στη Λ. Μαραθώνος η ηλικιωμένη έφερε κάποιες αντιρρήσεις, γεγονός που εξόργισε τον δράστη και την απείλησε ότι θα την σπάσει στο ξύλο, αν δεν του δώσει τα χρήματα. Φοβισμένη όπως είπε στους αστυνομικους μπήκε στην Τράπεζα, έβγαλε απο το λογαριασμό της 7.500 ευρώ, επέστρεψε και επιβιβάστηκε στο λευκό αυτοκίνητο που την περίμενε ο "λογιστής". Του έδωσε τα χρήματα σε μικρή απόσταση την κατέβασε από το όχημα και εξαφανίστηκε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo