19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Απολογείται η 49χρονη εικαστικός – Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του γιατρού!


    Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον πυροβολισμό του 68χρονου πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, θα περάσει σήμερα Δευτέρα (15/11) η 49χρονη εικαστικός Κλόντια Τσέλο, προκειμένου να απολογηθεί για σειρά κατηγοριών.
    Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη θα βρεθεί στο γραφείο της ανακρίτριας για να απολογηθεί – μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε την περασμένη Παρασκευή – για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Αμέσως μετά την απολογία της 49χρονης, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για να αποφασίσουν αν θα προφυλακίσουν ή όχι την κατηγορουμένη.
    Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (11/11) και ο 68χρονος, μεταφέρθηκε αμέσως τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πλέον, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.
    «Αρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά», είχε πει η κατηγορουμένη στους δημοσιογράφους για τους λόγους που την οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημά της όταν οδηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα δικαστήρια, ενώ λίγο αργότερα αποχωρώντας την Ευελπίδων και έχοντας λάβει προθεσμία για σήμερα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της, υποστήριξε για το 68χρονο θύμα της: «Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν… αλλά έσωσα το παιδί μου με τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου… Απαγωγέας και βιαστής της, τη βίαζε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και έλεγε πως έχει επιληψία. Τη βίαζε, όλα για την περιουσία μου τα κάνανε, μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για προστασία πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί… Το παιδί μου θέλω, τίποτε άλλο».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Βόλος: Πέθανε ο πατριός του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του!
    Γκάγκα: Δεν αποκλείεται η είσοδος ενομβολίαστων στα σούπερ μάρκετ με rapid test
    Σοκ: Αστυνομικός ασελγούσε στο παιδί του – Πώς συνελήφθη
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ