• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία: «Κάθε εφημερία είναι πόλεμος»!

lawandorder.gr 11-11-2021 09:36 Τελευταία ενημέρωση: 11-11-2021 09:46
ΜΕΘ / Φωτογραφία: Eurokinissi
Δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία: «Κάθε εφημερία είναι πόλεμος»!
«Κάθε εφημερία είναι πόλεμος» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία του κορονοϊού να καλπάζει

«Έχουμε αναπτύξει κρεβάτια COVID στους διαδρόμους», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός.

«Η σύμβαση με ιδιωτικές κλινικές δεν είναι καινούργια, υπάρχει ήδη σύμβαση με συγκεκριμένη απλώς τώρα αυξάνονται οι κλίνες που δίνονται λόγω του ότι έχουμε μπλοκάρει. Οι κλίνες αυτές αφορούν μόνο τα περιστατικά κορονοϊού» διευκρίνισε.

«Η εφημερία μας ακόμα τρέχει μέχρι τις 8 το πρωί, έχουν κάνει 27 εισαγωγές περιστατικών COVID και πάνω από 30 άλλων περιστατικών. Έχουμε δύο διασωληνωμένους ήδη».

«Με την αύξηση των περιστατικών έχουμε προχωρήσει ήδη σε αναδιάταξη των περιστατικών στις κλινικές, μειώθηκαν οι κλινικές που περιθάλπουν non COVID περιστατικά αυξήθηκαν αυτές με COVID» τόνισε ο κ. Κομνός.

«Κάθε εφημερία είναι πόλεμος»

«Και στο Ιπποκράτειο κάθε εφημερία είναι ένας πόλεμος, όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Χρήστος Τζελέπης.

Όπως εξήγησε, «στην προηγούμενη εφημερία ήρθαν για εξέταση 160 ασθενείς και εισήχθησαν οι 80 αρά πάμε στο 40% με 50% εισάγονται για νοσηλεία».

«Τα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι θα διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά έχουμε φτάσει στα όριά μας, κάθε μέρα χειροτερεύει η εικόνα» υπογράμμισε ο κ. Τζελέπης.

Άνοιξε, πρόσθεσε, και άλλη κλινική στην προηγούμενη εφημερία για να καλύψει τα περιστατικά. «Δεν φτάνει το προσωπικό το λέω κατηγορηματικά δεν ενισχύθηκε, γίνονται ενισχύσεις από αλλά τμήματα που σημαίνει ότι αποδυναμώνονται τα άλλα τμήματα» ανέφερε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo