• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κορονοϊός - Οικονόμου: «Παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας από τον Τσίπρα»

lawandorder.gr 10-11-2021 17:24 Τελευταία ενημέρωση: 10-11-2021 17:29
Γιάννης Οικονόμου / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κορονοϊός - Οικονόμου: «Παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας από τον Τσίπρα»
«Ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας», απαντά ο Οικονόμου στον Τσίπρα που επέκρινε την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού

«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε περαιτέρω το καθημερινό πλέον παραλήρημα καταστροφολογίας και εργαλειοποίησης της πανδημίας του κορονοϊού στο οποίο επιδίδεται ο κ. Τσίπρας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε απάντηση στη ραδιοφωνική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αύξηση των εμβολιασμών, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και την συνεχή ενίσχυση του ΕΣΥ. Στην αρχή της πανδημίας οι ΜΕΘ ήταν 557 και σήμερα 1.277 και αυτό ο κ. Τσίπρας το αποκαλεί ”τίποτα”», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

«Μιας όμως και αύριο θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, και ενδεχομένως και τα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές, τον ενημερώνουμε από σήμερα για τα ακόλουθα:

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 2019 8 ΜΕΘ - 2021 21 ΜΕΘ και 154 επιπλέον στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Νοσοκομείο Κομοτηνής: 2019 3 ΜΕΘ - 2021 5 ΜΕΘ και επιπλέον 95 στελέχη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού», υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου για την κριτική που δέχθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

«Σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε κρίσεις, ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από έναν τόνο θεωρίας», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo