22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Βόλος: «Ημουν υπό την επήρεια κοκαΐνης» λέει ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές


    Ομολόγησε και περιέγραψε ο 39χρονος ντελίβερι στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου τον τρόπο που σκότωσε με 42 μαχαιριές την νονά του μέσα στο σπίτι της στο Βόλο.
    «Ημουν υπό την επήρεια κοκαΐνης»
    Ο βαφτισιμιός ανέφερε στους Αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι σκότωσε την 75χρονη γυναίκα γιατί δεν του έδωσε τα χρήματα που της ζήτησε: «Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Της ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη αρνήθηκε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Τρελάθηκα άρπαξα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισα να την χτυπάω».
    Αμέσως μετά ο 39χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς φρόντισε να καθαρίσει και να σφουγγαρίσει τα πάντα στο σπίτι ώστε να μην υπάρχουν ίχνη από την άγρια δολοφονία. Στους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι το μαχαίρι και μια μπλούζα που φορούσε και ήταν γεμάτη αίματα την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί είπε πως περιφέρονταν με το μηχανάκι του στην πόλη του Βόλου και κοιμόταν σε ακατοίκητα σπίτια.
    «Επαιζε θέατρο» στους γείτονες
    Ο 39χρονος που έσφαξε την ηλικιωμένη φαίνεται ότι προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνισή της, καθώς ρωτούσε την αδελφή του θύματος αλλά και γείτονες, «αν είχαν νέα της».
    Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, ο καθ’ ομολογίαν δράστης άλλαξε μάλιστα και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις 48 ώρες μετά το άγριο έγκλημα.
    Σύμφωνα με την εκπομπή, ο 39χρονος – όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νονάς του – ρώτησε μέχρι και την αδελφή του θύματος «αν είχε κάποιο νέο της».
    Τι λένε οι γονείς του
    Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι «δεν είχε κανένα πρόβλημα».
    «Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από βδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του… πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Όσο για τη μητέρα του, δηλώνει πως «δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό».
    Σε ερώτηση τι μπορεί να τον ώθησε στην δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά». «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα καθόλου σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό».
    Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ομολόγησε τηλεφωνικά την δολοφονία, λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή τένις: «Πόσο να αντισταθεί; – Τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες»
    Συνελήφθη ο βαφτισιμιός – φονιάς στο Βόλο!
    Λαμία: Ο κορονοϊος ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια – Γιατρός ο ένας γιος!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ