19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Δολοφονία στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα: Ντυμένοι ρακοσυλλέκτες ήταν οι δράστες για να μην κινούν υποψίες


    Το απόγευμα εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αλβανού δολοφόνου του 44χρονου Μάριου, τον οποίο πυροβόλησε τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο κατάστημα που εργάζονταν στη Θεσσαλονίκη.
    Αύριο το πρωί ο 27χρονος θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα.
    Ρακοσυλλέκτες για «απόκρυψη»
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O ο νεαρός αλλοδαπός και ο 35χρονος Έλληνας συνεργός του, κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης σαν ρακοσυλλέκτες για να μην κινούν υποψίες στους αστυνομικούς που περιπολούσαν, και έκαναν ληστείες τους δύο τελευταίους μήνες.
    Τουλάχιστον πέντε είναι οι ληστείες ομολόγησαν σε καταστήματα ψιλικών, βενζινάδικο και διανομείς φαγητού. Το μοιραίο ξημέρωμα του Σαββάτου οι δύο “ρακοσυλλέκτες” κρατώντας στα χέρια τους ένα διπλωμένο στρώμα, και μια παλιά τσάντα έφτασαν έξω το ψιλικατζίδικο στην οδό Γρ. Λαμπράκη.
    Ο 27χρονος Αλβανός κρατώντας το πιστόλι στο δεξί σου χέρι και με την σφαίρα στη θαλάμη, μπήκε στο κατάστημα. Ζήτησε τα χρήματα από τον 44χρονο ο οποίος αντέδρασε και ήρθαν στα χέρια.
    Με την λαβή του όπλου τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι και τον έριξε στο πάτωμα. Πήρε τα χρήματα και όταν πήγε να φύγει ο 44χρονος που ήταν ακόμη πεσμένος τον έπιασε από το πόδι και δεν τον άφηνε να φύγει. Τότε, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, τον χτύπησε εν νέου στο κεφάλι με την κάνη του πιστολιού, το δάκτυλο του πάτησε την σκανδάλη, η σφαίρα έφυγε από την θαλάμη και τον βρήκε στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
    Μία απροσεξία οδήγησε στον εντοπισμό τους
    Το εννιάρι πιστόλι το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Πάνω στην πάλη στο κατάστημα έπεσε η τσάντα που κρατούσε ο δολοφόνος και εκεί η Σήμανση εντόπισε δακτυλικό αποτύπωμα του 35χρονου Ελληνα συνεργού του.
    Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών τον εντόπισαν χθες το βράδυ στο σπίτι του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και του πέρασαν χειροπέδες. Ομολόγησε πως είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου στη φονική ληστεία και υπέδειξε και τον δολοφόνο.
    Σήμερα το πρωί ο 27χρονος Αλβανός προσήχθει και ομολόγησε το έγκλημα. Στις οικίες τους βρέθηκαν αρκετά ρούχα που εξετάζονται σε ποιες ληστείες χρησιμοποιήθηκαν, ενώ στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή τένις: «Πόσο να αντισταθεί; – Τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες»
    Συνελήφθη ο βαφτισιμιός – φονιάς στο Βόλο!
    Λαμία: Ο κορονοϊος ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια – Γιατρός ο ένας γιος!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ