22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε τη νονά του για… 2.000 ευρώ!


    Αφαντος παραμένει ο βαφτισιμιός της 75χρονης, η οποία βρέθηκε μετά από έρευνες νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε στον Βόλο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», οι αστυνομικοί ερεύνησαν όλα τα πιθανά σημεία που θα έβρισκε καταφύγιο ο φερόμενος ως δράστης, αλλά δεν τον βρήκαν.
    Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Βόλου εκφράζουν φόβους ακόμη και για την ίδια του την ζωή, καθώς εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό του πρόσωπο πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», στο ίδιο πρόσωπο είχε αποκαλύψει ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του. Οπως είχαμε αποκαλύψει ο δράστης είχε ζητήσει 2.000 ευρώ από την νονά του, δεν του τα έδωσε και τη σκότωσε μέσα στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 39χρονου ντελιβερά.
    Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς τον 39χρονο.
    Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη (4/11) το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου, όπου τη χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
    Το χρονικό του εγκλήματος
    Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, όπως έδειχναν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει από την αυτοψία στο διαμέρισμα της γυναίκας.
    Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν μετά την δολοφονία πήγε στο διαμέρισμα της νονάς του, της άτυχης Ευθαλείας Αβραμίδου- Αλεξούλη, και έψαξε να βρει χρήματα. Ο ίδιος το αρνήθηκε, όμως ερευνάται το ενδεχόμενο να μπήκε αθόρυβα στο σπίτι και να βρήκε κάποιο ποσό που είχε η νονά του.
    Η τελευταία κλήση στο κινητό της ηλικιωμένης γυναίκας, είχε γίνει από τον βαφτισιμιό της, το πρωί της Πέμπτης (4/11), όταν και γείτονες την είδαν για τελευταία φορά. Εκτιμάται, πως ο 75χρονος πως της είχε ζητήσει να συναντηθούν στο διαμέρισμα της, είχε κρυφτεί περιμένοντας τη και τη χτύπησε μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.
    Στη συνέχεια, τη μετέφερε στην αποθήκη δίπλα στον καυστήρα του υπογείου που είχε ανακαλύψει. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.
    Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο άνδρας για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.
    Ταυτόχρονα ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακούλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα.
    Αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία φρόντισε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Πατέρας Mad Clip: «Δεν θα οδηγούσε ποτέ μεθυσμένος!»
    Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με ηλιοφάνεια – Εως και τους 27 βαθμούς
    ΗΠΑ: Οι πρώτες δηλώσεις του Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία με 8 νεκρούς στη συναυλία του
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ