• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΠΟΕΠΛΣ: «Ικανοποίηση για τις αποφάσεις μετακίνησης των συναδέλφων μας στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας»

lawandorder.gr 06-11-2021 20:16 Τελευταία ενημέρωση: 06-11-2021 20:17
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος / Λογότυπο
ΠΟΕΠΛΣ: «Ικανοποίηση για τις αποφάσεις μετακίνησης των συναδέλφων μας στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας»
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις αποφάσεις μετακίνησης των συναδέλφων μας στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των συμβουλίων μεταθέσεων προς εξέταση αποσπάσεων, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις αποφάσεις, που αφορούν στη μετακίνηση των τεσσάρων (4) συναδέλφων μας, που υπηρετούν σε υγειονομικές μονάδες και στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας με συνέπεια τη στέρηση των μηνιαίων αποδοχών τους.

Ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με την από 13/9/21 επιστολή μας αλλά και αδιάκοπα όλο αυτό το διάστημα ζητούσαμε να εξαντληθεί κάθε πιθανή λύση για τη μετακίνηση των συγκεκριμένων συναδέλφων μας σε άλλη υπηρεσία από τη στιγμή, που δεν αποτελούν υγειονομικό προσωπικό.

Η αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι δεδομένη και θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση με κάθε τρόπο ενισχύοντας ταυτόχρονα και την αλληλεγγύη μεταξύ των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo