16.1 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Εκπυρσοκρότησε το όπλο του αδίστακτου ληστή που τραυμάτισε θανάσιμα τον 44χρονο στην Θεσσαλονίκη


    Νεκρός από την σφαίρα του όπλου του αδίστακτου ληστή που εκπυρσοκρότησε έπεσε σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Low and Order», ο 44 χρόνος υπάλληλος του ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη.
    Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, ο ένοπλος δράστης εισέβαλλε στο κατάστημα στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Τούμπα στην Θεσσαλονίκη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο ένοπλος εισέβαλλε στο κατάστημα με στόχο τη ληστεία. Ζήτησε τα χρήματα από τον υπάλληλο ο οποίος ήταν σωματώδης και δεν φοβήθηκε στη θέα του όπλου. Ο ληστής κινήθηκε προς το μέρος του, και για να τον ακινητοποιήσει τον χτύπησε με την λαβή του πιστολιού στο κεφάλι.
    Εκπυρσοκρότησε το όπλο
    Την στιγμή που τον χτύπησε το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα του προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και έπεσε νεκρός στο δάπεδο. Η σκηνή της δολοφονίας έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος. Στη πεδίο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών Βορείου Ελλάδος που συλλέγουν στοιχεία ώστε να οδηγηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αγιο είχε οδηγός μηχανής στην Κηφισίας: Τον έβρεξε η «Αύρα» εν κινήσει! (βίντεο)
    Πειραιάς: Επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό της Αστυνομίας
    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 44χρονος υπάλληλος μίνι μάρκετ από πυρά αδίστακτου ληστή!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ