16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Σοβαρά επεισόδια Γερμανών χούλιγκαν στην Αθήνα – Τραυματίστηκε άνδρας των ΜΑΤ (εικόνες & βίντεο)


    Βαριά κάκωση στο δεξί του χέρι από επίθεση Γερμανών χούλιγκαν της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υπέστη αστυνομικός των ΜΑΤ το απόγευμα της Πέμπτης (4/11).
    Οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων κατά την διάρκεια επιβίβασης τους στα λεωφορεία για να μεταβούν στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από το Καλλιμάρμαρο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν εμπλοκή με αστυνομικούς κατά την διάρκεια της 48ωρης παραμονής τους στην Αθήνα.
    Στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/11) προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει στο κέντρο της Αθήνας, ενώ όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του «Law and Order», αμέσως μετά κινήθηκαν κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην Ομόνοια.
    Οι χούλιγκαν εκτόξευαν πέτρες, καρέκλες κατά αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τζάμια από το ξενοδοχείο. Παράλληλα οι αστυνομικοί είχαν να αντιμετωπίσουν και μια μικρή μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που αργά το βράδυ της Τετάρτης επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο που διέμεναν οι οπαδοί της Άιντραχτ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια με τους αστυνομικούς.
    Ακόμη και λίγη ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στο Φάληρο, μερίδα οπαδών επιτέθηκε κατά ανδρών των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση πέριξ του γηπέδου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Ανοιξε η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου – Αναλυτικός οδηγός
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Χάλκη ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια του Gr-eco – Τα οφέλη για τους κατοίκους
    Καβάλα: Οδηγός ΚΤΕΛ απείλησε μαθητή για τη μάσκα του – «Μην την ξαναβγάλεις, θα σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές» (βίντεο)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ