22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Τιμά για πρώτη φορά την επέτειο του Πολυτεχνείου


    Την επέτειο του Πολυτεχνείου διοργανώνοντας πολιτιστική εκδήλωση θα τιμήσει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).
    Η πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει, τελεί, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 19.00’ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254). Θα προβληθεί ολιγόλεπτο βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ και στη συνέχεια μουσική εκδήλωση με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔΕ στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν δικαστικοί λειτουργοί όλων των Δικαστικών Ενώσεων, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί Υπάλληλοι, Σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών και κάθε προσκεκλημένος μπορεί να συνοδεύεται από ένα ακόμα άτομο. Σύμφωνα με την ΚΥΑ, η φυσική παρουσία θα είναι επιτρεπτή μόνο για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και προσκομίζουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
    Μάλιστα, ειδικά για τα μέλη της Ένωσής που διαμένουν εκτός Αττικής θα καλύπτονται δαπάνες μετακίνησης και διαμονής κατ’ αποκοπήν μέχρι το ποσό των 150 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) στην επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΕΔΕ, ενώ για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση θα πρέπει να καλούν στη γραμματεία της Ένωσης στο τηλ. 2132156114. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Mad Clip: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για αλκοόλ και ουσίες
    Μητσοτάκης: «Νέα αύξηση κατώτατου μισθού το 2022 – Δεν πάμε σε νέο lockdown»
    Λαμία: 45χρονος αθωώθηκε για ασέλγεια σε ανήλικη, με μάρτυρα υπεράσπισης… την ανήλικη!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ