• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σοκ στη Λάρισα: Γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο προϊστάμενός της!

lawandorder.gr 03-11-2021 14:03 Τελευταία ενημέρωση: 03-11-2021 14:16
Σοκ στη Λάρισα: Γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο προϊστάμενός της!
Οπως καταγγέλλει η εργαζόμενη βρέθηκε με τον προϊστάμενό της για ποτό και η βόλτα τους κατέληξε σε μαρτύριο για την ίδια, αφού ο άνδρας τη βίασε!

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε για μια πολύ σοβαρή καταγγελία που υποβλήθηκε προ ημερών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου μια εργαζόμενη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον προϊστάμενό της.

Οπως καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της, βρέθηκαν οι δυο τους για διασκέδαση στα παράλια του νομού όπου η βόλτα τους αργά το βράδυ κατέληξε σε μαρτύριο για την ίδια, αφού ο άνδρας τη βίασε.

Μετά την υποβολή της μήνυσης στις 11 Οκτωβρίου, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας με μυστικότητα κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», από την πλευρά της μηνύτριας, στο πλαίσιο πάντα της προκαταρκτικής έρευνας, υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού άνδρα στο φόρεμα της γυναίκας.

Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος, ενώ να διευκρινιστεί πως η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo