• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικά μέτρα έμειναν και οι δύο Ρομά, από την καταδίωξη στο Πέραμα!

Μιχάλης Τεζάρης 27-10-2021 23:04 Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2021 23:12
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικά μέτρα έμειναν και οι δύο Ρομά, από την καταδίωξη στο Πέραμα!
Συμφώνησε ανακριτής και εισαγγελέας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο Ρομά, ο τραυματίας που νοσηλεύεται στο Τζάνειο και το 14χρονος που παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.
 

Ο Κούγιας διαψεύδει ότι ο Ρομά που παραδόθηκε ήταν στο αυτοκίνητο στο Πέραμα!

Ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα την προηγούμενη Παρασκευή, από τον συνήγορο των κατηγορουμένων αστυνομικών, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο Ρομά που παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα δηλώνοντας ότι ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, δεν είναι αυτός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη νυχτα.

 

«Πρώτα μας πυροβόλησαν και μετά έκανα όπισθεν»

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο 14χρονος Ρομά ο οποιος, κατά δήλωσή του, ήταν μαζί με τον 20χρονο στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, παρουσιάστηκε στα δικαστήρια του Πειραιά,

«Πρώτα μας πυροβόλησαν και μετά έκανα όπισθεν», δήλωσε αποκαλύπτοντας πως αυτός ήταν ο οδηγός του λευκού οχήματος, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε παρουσιαστεί γιατί φοβόταν.

Στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά και τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη. «Εγώ οδηγούσα. Μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χέρα ψηλά και μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου. Δεν σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας σκοτώσουν».

 

 
 

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo