• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Καταδίωξη στο Πέραμα: Στο Τζάνειο ο ανακριτής για κατάθεση από τον τραυματία Ρομά

lawandorder.gr 27-10-2021 20:12 Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2021 20:20
Καταδίωξη στο Πέραμα: Στο Τζάνειο ο ανακριτής για κατάθεση από τον τραυματία Ρομά
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνεύει ανησυχία

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά έχει μεταβεί ο ανακριτής προκειμένου να πάρει κατάθεση από τον Ρομά που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα την προηγούμενη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεριμένος νεαρός έχει τραυματιστεί μεν και νοσηλεύεται φρουρούμενος, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, προς τούτο και κρίθηκε ικανός να δώσει κατάθεση.

Παρουσιάστηκε ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου

Παρουσιάστηκε στα δικαστήρια του Πειραιά, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο 14χρονος Ρομά, που ήταν μαζί με τον 20χρονο στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

«Πρώτα μας πυροβόλησαν και μετά έκανα όπισθεν», δήλωσε αποκαλύπτοντας πως αυτός ήταν ο οδηγός του λευκό οχήματος, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε παρουσιαστεί γιατί φοβόταν.

Στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά και τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη. «Εγώ οδηγούσα. Μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χέρα ψηλά και μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου. Δεν σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας σκοτώσουν».

 

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo