• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Ιωάννα δηλώνει «απόλυτα δικαιωμένη» για την ποινή της Έφης -Με μάσκες και οι φίλες της (εικόνα & βίντεο)

Κατερίνα Μάνθου 27-10-2021 19:12 Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2021 21:19
Η Ιωάννα δηλώνει «απόλυτα δικαιωμένη» για την ποινή της Έφης -Με μάσκες και οι φίλες της (εικόνα & βίντεο)
«Ελπίζω όλες οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα»

Φορώντας λευκές μάσκες φίλες της Ιωάννας μετά το τέλος της δίκης εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς εκείνη.

Η κοπέλα δήλωσε ικανοποιημένη από την απόφαση για την Έφη Κακαράντζουλα δηλώνοντας στους δημοσιογράφους: «Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου. Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ακόμη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχαρίστησε τους γιατρούς της, την οικογένειά μου, τις φίλες της και ιδιαίτερα «όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί». Παράλληλα, ανέφερε: «Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω».

Μάλιστα μετά τη δήλωσή της αυτή η Ιωάννα ζήτησε να μιλήσει προσωπικά στους δημοσιογράφους και να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον τρόπο που καλύφθηκε δημοσιογραφικά η δίκη. Μάλιστα χάρισε και αναμνηστικά βραχιόλια μου γράφουν «Είμαι δυνατή».

Οι φίλες της κοπέλας φορώντας λεύκες μάσκες θέλησαν να δηλώσουν ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Ιωάννας.

 

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo