• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σειρά Podcasts με στρατιωτική θεματολογία ξεκινά το ΓΕΕΘΑ

lawandorder.gr 27-10-2021 18:17 Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2021 18:18
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γρηγόρης Βλατινός / Φωτογραφία: geetha.mil.gr
Σειρά Podcasts με στρατιωτική θεματολογία ξεκινά το ΓΕΕΘΑ
Απευθύνονται σε όσους θέλουν να θυμηθούν την Ιστορία και να γνωρίσουν καλύτερα την εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εγκαινιάζει μια σειρά από podcasts στρατιωτικής θεματολογίας με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Τα podcasts απευθύνονται σε όσους θέλουν να θυμηθούν την Ιστορία και να γνωρίσουν καλύτερα την εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σκοπός των podcasts, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι η προβολή επιμέρους πτυχών της διαχρονικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλους τους αγώνες του έθνους, με έμφαση στο λαμπρό τους παρελθόν, το ισχυρό τους παρόν και το ευοίωνο μέλλον τους.

Το πρώτο podcast έχει τίτλο «Το Αθάνατο Πνεύμα του Μετώπου» και πραγματεύεται το μεγαλείο του αγώνα που έδωσαν οι πρόγονοί μας στα βουνά της Πίνδου, γράφοντας με χρυσά γράμματα το ηρωικό Έπος του '40.

Στην ηχογράφηση του πρώτου podcast συμμετέχει ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, απαγγέλλοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ιστορικά κείμενα και ποιήματα της επετείου.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον Γρ. Βαλτινό στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνεισφορά του στο νέο εγχείρημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo