• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΟΑΕΔ: Έρχεται νέα πλατφόρμα για ραντεβού

lawandorder.gr 27-10-2021 15:09
ΟΑΕΔ / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΟΑΕΔ: Έρχεται νέα πλατφόρμα για ραντεβού
Η νέα πλατφόρμα θα αυτοματοποιεί τη διαδικασία, διευκολύνοντας το κοινό

Ετοιμάζει νέα πλατφόρμα για τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες στον προγραμματισμό της επίσκεψή τους.

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση myoaedrendezvous.gov.gr (η σελίδα δεν έχει ενεργοποιηθεί).

Στην παρούσα φάση τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ για όσες υπηρεσίες δεν πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά γίνονται μέσω της σελίδας http://auth.oaed.gr/rendezvous.aspx, στην οποία οι πολίτες υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και εν συνεχεία λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική κλήση, όπου και ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα προσέλευσης.

Η νέα πλατφόρμα θα αυτοματοποιεί τη διαδικασία, διευκολύνοντας το κοινό. Πρόκειται για πλατφόρμα η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, θα παρέχει σε φυσικά πρόσωπα και τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων τη δυνατότητα προγραμματισμού εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία από τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και τα καταστήματα εξυπηρέτησης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που προσέρχονται στα κατά τόπους Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ χωρίς ραντεβού δεν εξυπηρετούνται.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo