• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασαν στο δικαστήριο η Ιωάννα και η Έφη - Στην τελική ευθεία για την απόφαση (εικόνες)

lawandorder.gr 27-10-2021 09:31 Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2021 09:48
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έφη Κακαράντζουλα / Φωτογραφία: Eurokinissi
Δίκη για βιτριόλι: Έφτασαν στο δικαστήριο η Ιωάννα και η Έφη - Στην τελική ευθεία για την απόφαση (εικόνες)
Αμέσως μετά το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για την «τύχη» της 36χρονης κατηγορουμένης της υπόθεσης, Έφης Κακαράντζουλα

Στο δικαστήριο έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η κατηγορούμενη, Έφης Κακαράντζουλα.

Αυλαία ενδέχεται να πέσει ακόμη και σήμερα, καθώς ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων. Αμέσως μετά το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για την «τύχη» της 36χρονης κατηγορουμένης της υπόθεσης.

Η απόφαση δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και σήμερα, εκτός και αν το δικαστήριο κρίνει ότι χρειάζεται μια ακόμη συνεδρίαση για να αποφασίσει.

Η δίκη για την πολύκροτη αυτή υπόθεση θα συνεχιστεί σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της 36χρονης, οι οποίοι έχουν υποβάλλει αίτημα στο δικαστήρια για μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η κατηγορουμένη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Αδίκημα που επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα έτη, σε αντίθεση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία προβλέπεται μέγιστη ποινή 15 έτη κάθειρξης.

Κατά την αγόρευσή του στη δίκη ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης έχει ζητήσει, πάντως, την ενοχή της κατηγορουμένης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την τελική όμως απόφαση θα την λάβουν οι τέσσερις ένορκοι και τρεις δικαστές που συγκροτούν το δικαστήριο.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo