17.6 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από συμμορία ανηλίκων στην Αθήνα – Κυκλοφορούσαν με σιδερογροθιές και μαχαίρια!


    Φωτογραφικά ντοκουμέντα με την συμμορία του δρόμου ή αλλιώς Strassenband εξασφάλισε το «Law and Order».
    Η άγουρη συμμορία με αυτό το όνομα είχε κυριαρχήσει στους δρόμους της παραβατικότητας και είχε γίνει ο φόβος και τρόμος αφού εκτός από ληστείες και κλοπές, έκαναν διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις σε αυτοκίνητα, σε αστυνομικούς, και κτήρια ενώ συχνά είχε συναντήσεις με συμμορίες άλλων περιοχών για να λύσουν τις διαφορές τους.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ίσως ήταν η πιο σκληρή συμμορία ανηλίκων που έχει εξαρθρωθεί στην Ελλάδα.
    Δέκα ανήλικοι και δυο ενήλικοι έπεσαν στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά από έρευνες επτά μηνών. Στην πρώτη φωτογραφία ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Law and Order» είναι τα μέλη της συμμορίας όπου φαίνεται το όνομα της ομάδας και κάτω αριστερά φαίνεται η λέξη ΣΚΟΠΕ που σημαίνει πως η έδρα τους είναι το Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
    Στη δεύτερη φαίνεται ένα μέλος να κρατάει μια σιδερογροθιά στην οποία είχαν ενσωματώσει λάμα μαχαιριού. Οι «Strassenbande», αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη με δράση στις περιοχές Καισαριανής-Ζωγράφου-Βύρωνα, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, αλλά και κοντά σε σχολεία της Καισαριανής και του Βύρωνα.
    Η συμμορία του δρόμου έκανε επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων με σκοπό τη ληστεία αλλά και την πρόκληση σωματικών βλαβών, σε επιθέσεις σε άλλες οργανωμένες ομάδες διπλανών περιοχών, στην πρόκληση φθορών σε ιδιωτικά κτήρια και δημόσια μεταφορικά μέσα, ενώ παράλληλα προέβαιναν και σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χώρους όπου συχνάζουν ανήλικοι.
    Τα μέλη της συμμορίας χαρακτηρίζονταν από την ένδυση και τον τρόπο δράσης τους. Πάντα φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες ή μπλούζες.
    Ως προς τον τρόπο δράσης επιτίθονταν κυρίως με ρόπαλα και μαχαίρια, αφαιρώντας από τα θύματα προσωπικά τους αντικείμενα και προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Επίσης σύμφωνα με την αστυνομία για επίδειξη ισχύος αφαιρούσαν από τα θύματά τους, τα ρούχα τους.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επίθεση με βιτριόλι: Αγορεύουν οι συνήγοροι στη δίκη – Άγνωστο αν η 36χρονη κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο
    Φώφη Γεννηματά: Πανελλήνια θλίψη για το θάνατό της – Κηρύχθηκε εθνικό πένθος, την Τετάρτη η κηδεία της!
    Αίθριος ο καιρός σήμερα: Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν βροχές
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ