• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Άνοιξε η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών - Ρομά είχαν κλείσει τον δρόμο από νωρίς το απόγευμα (βίντεο)

lawandorder.gr 25-10-2021 22:10 Τελευταία ενημέρωση: 25-10-2021 22:10
Η Εθνική Οδός παρέμενε κλειστή στο ύψος του Ζευγολατιού για αρκετές ώρες / Φωτογραφία: Lawandorder.gr
Άνοιξε η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών - Ρομά είχαν κλείσει τον δρόμο από νωρίς το απόγευμα (βίντεο)
Παρέμεινε κλειστή για αρκετές ώρες

Άνοιξε η Εθνικη Οδός Κορίνθου-Πατρών, την οποία είχαν κλείσει από νωρίς το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά, στο ύψος του Ζευγολατιού.

Ομάδα Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών την Παρασκευή στο Πέραμα.

Η Εθνική Οδός είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές.

Πέτρες σε περιπολικά και καμένα λάστιχα

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες σε περιπολικά, καίνε λάστιχα. Από τις πέτρες φθορές προκλήθηκαν σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Βέλου - Βόχας προκάλεσαν οι Ρομά στην εθνική οδό. Πληροφορίες του «Lawandorder» αναφέρουν πως έσπασαν τα τζάμια από τα δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Η αστυνομία για τη διευκόλυνση των οδηγών που κατευθύνονται προς την Πάτρα πραγματοποίησε εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου και κατεύθυνε τα οχήματα από την παλαιά Εθνική Οδό προς το Κιάτο.

Το ακριβώς αντίθετο γινόταν για τα αυτοκίνητα που κινούνταν από Πάτρα προς Αθήνα. Από το Κιάτο γινόταν εκτροπή και επίσης μέσω της παλαιάς εθνικής οδού κατευθύνονταν προς τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου, όπου έμπαιναν εκ νέρου στην καινούργια εθνική με πορεία προς την Αθήνα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo