• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Τόνυ Δημητρίου εξομολογείται: «Έπεσα θύμα τράπεζας και έχασα πάρα πολλά χρήματα»

lawandorder.gr 25-10-2021 21:06 Τελευταία ενημέρωση: 25-10-2021 21:07
Ο γνωστός ηθοποιός, Τόνυ Δημητρίου / Φωτογραφία: Instagram
Ο Τόνυ Δημητρίου εξομολογείται: «Έπεσα θύμα τράπεζας και έχασα πάρα πολλά χρήματα»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το #MeToo

Για το κίνημα #MeToo, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τον λόγο που έχασε πολλά χρήματα γιατί εμπιστεύτηκε μία τράπεζα, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου.

Είμαι 1.90 ύψος, δεν έχω δεχτεί σωματική βία - Έχασα όμως δουλειές

«Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως, δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά που να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά, όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90. Αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές, επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μία δουλειά και βρέθηκα εκτός, επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

Το δάνειο σε «ελβετικό φράγκο»

Επειδή όμως εκτός από καλλιτέχνης είναι και άνθρωπος που όπως όλοι, διαχειρίζεται χρήματα, αυτά που κερδίζει από τη δουλειά του, ο Τόνυ Δημητριου έκανε λόγο και για μία απάτη η οποία, όπως αναφέρει, έγινε εις βάρος του πριν από αρκετά χρόνια.

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν -πριν από 15 χρόνια- πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μία μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα, που έχουμε κινηθεί νομικά», εξομολογήθηκε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo