• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σγουρός: «Φώφη μου, έφυγες νωρίς - Η δημοκρατική παράταξη θρηνεί για την απώλεια της αέναης μαχήτριας της ζωής»

lawandorder.gr 25-10-2021 17:07 Τελευταία ενημέρωση: 25-10-2021 17:08
Ο Γιάννης Σγουρός / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σγουρός:  «Φώφη μου, έφυγες νωρίς - Η δημοκρατική παράταξη θρηνεί για την απώλεια της αέναης μαχήτριας της ζωής»
«Η πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά μας έχει συγκλονίσει όλους»

«Η πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, με την οποία συμπορευτήκαμε επί μία οκταετία στην Υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά όπου δώσαμε μεγάλες δημοκρατικές μάχες, μας έχει συγκλονίσει όλους», τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο πρώην περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γιάννης Σγουρός.

Ο  Γ. Σγουρός χαρακτηρίζει την Φώφη Γενννηματά «αέναη μαχήτρια της ζωής, αγωνίστρια και υπερασπίστρια των δημοκρατικών αξιών» τονίζει ότι είναι «άξια συνεχιστής του ονόματος και του οράματος του πατέρα της Γιώργου», σημειώνοντας ότι ο τελευταίος, αδιαμφισβήτητα, θα ήταν υπερήφανος για τη διαδρομή και πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφερόμενος στην πολιτική δράση της και κυρίως στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, επισημαίνει: «Η πολιτική, η αυτοδιοίκηση και ιδίως ο δεύτερος βαθμός τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση πετυχαίνοντας τον μετασχηματισμό του από το επίπεδο της αιρετής Νομαρχίας σε αυτό της αιρετής Περιφέρειας, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη την οποία κράτησε όρθια στις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, της οφείλουν πάρα πολλά».

Τέλος, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους της, αναφέρει: «Φώφη μου, έφυγες νωρίς αν και είχες να δώσεις τόσα πολλά ακόμη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo