13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονία στο Αιγάλεω: Στον ανακριτή ο 19χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την μητέρα του!


    Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη στυγερή δολοφονία της 55χρονης μητέρας του στην οδό Βέροιας στο Αιγάλεω την περασμένη εβδομάδα, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 19χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος.
    Ο κατηγορούμενος, που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές και παραδόθηκε ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του, θα απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.
    Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί την περασμένη Τετάρτη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Αιγάλεω. Το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές κυρίως στο λαιμό.
    Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αρχών, είχαν στραφεί στον 19χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
    Η αδικοχαμένη γυναίκα, ήταν μητέρα πέντε παιδιών και φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από τον 19χρονο μπροστά στα μάτια του μικρότερου γιου της που φώναζε για βοήθεια. Συγκλονισμένοι γείτονες της οικογένειας, έχουν μιλήσει για μια γυναίκα που προσπαθούσε μόνη να μεγαλώσει τα πέντε της παιδιά, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα αναπηρίας. Μάλιστα, αναφέρουν πως αρκετές φορές υπήρχαν έντονα φραστικά επεισόδια μεταξύ της 55χρονης και των γιων της, χωρίς όμως κανείς να περιμένει ότι θα έπεφτε νεκρή από τα χέρια ενός εκ των παιδιών της.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Δακτύλιος: Από σήμερα σε ισχύ στους δρόμους της Αθήνας – Τα όρια, το ωράριο, οι εξαιρέσεις και το πρόστιμο
    Δολοφονία στο Αιγάλεω: Στον ανακριτή ο 19χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την μητέρα του!
    Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ