19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκάλυψη «L&O»: Ρομά γκρεμίζουν με αυτοκίνητο την περίφραξη φωτοβολταϊκού πάρκου για να κλέψουν! (εικόνες & βίντεο)


    Βραχνάς είχαν γίνει για τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάκων στη Βοιωτία, σπείρες Ρομά οι οποίοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και έκλεβαν χιλιάδες μέτρα καλωδίων και άλλου πανάκριβου εξοπλισμού, όπως μπαταρίες, χάλυβα, ακόμα και ολόκληρα μηχανήματα έργων.
    Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το «Law and Order» και το οποίο προέρχεται από μία από τις κλοπές, τα μέλη μίας εκ των συμμριών έχουν κόψει την εξωτερική περίφραξη των εγκαταστάσεων και με αυτοκίνητο εισβάλουν στο φωτοβολταϊκό πάρκο .
    Συνελήφθη και ο κλεπταποδόχος
    Το ορμητήριό τους, σύμφωνα με την Ασφάλεια Λιβαδειάς, ήταν ο οικισμός των Ρομά στο Πυρί της Θήβας. Εκεί κρύβονταν τα μέλη τριών συμμοριών, οι οποίες είχαν στοχοποιήσει φωτοβολταϊκά πάρκα της ευρύτερης περιοχής, εισέβαλαν σ’ αυτά, ρίχνοντας κάτω τις περιφράξεις και αφαιρούσαν χιλιάδες μέτρα καλωδίων, που περιέχουν μέταλλο, μπαταρίες μηχανημάτων έργων και μεγάλες ποσότητες χάλυβα. Τα κλεμμένα μέταλλα τα πουλούσαν σε ιδιοκτήτη επιχείρησης ανακύκλωσης, ο οποίος και συνελήφθη.
    Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε η έφοδος στον οικισμό Ρομά του Πυρίου Θηβών, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν συνολικά δώδεκα άτομα.
    Στο πλαίσιο της πολυπρόσωπης, από πλευράς Αστυνομίας, επιχείρησης, επετεύχθη η εξάρθρωση των τριών συμμοριών, τα μέλη των οποίων ενέχονται στη διάπραξη συνολικά δεκαοκτώ κλοπών και πέντε αποπειρών κλοπής, σε φωτοβολταϊκά πάρκα και μίας κλοπής από εταιρεία στις περιοχές της Θήβας και της Λιβαδειάς.
    Όσον αφορά την πρώτη συμμορία, συνελήφθησαν και τα επτά μέλη της, εκ των οποίων έξι άνδρες και μία γυναίκα. Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη συμμορία, συνελήφθησαν δύο από τα τρία μέλη της, ενώ το τρίτο ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Σχετικά με την τρίτη συμμορία, συνελήφθησαν δύο μέλη της, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη συνεργών τους.
    Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του «Law and Order»:
    Καρέ – καρέ οι αποκλειστικές εικόνες του «Law and Order» από την εισβολή με το αυτοκίνητο:
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ανατροπή: Αλλαξε η κατηγορία για τους αστυνομικούς στο Πέραμα -Ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας! (βίντεο)
    Δακτύλιος: Ξεκινά αύριο, τι πρέπει να γνωρίζουμε -Πότε πληρώνουμε πρόστιμο 100 ευρώ
    Έγκλημα στη Ν. Ερυθραία: Ποινική δίωξη στο 40χρονο για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ