• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ανατροπή: Αλλαξε η κατηγορία για τους αστυνομικούς στο Πέραμα -Ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας! (βίντεο)

lawandorder.gr 24-10-2021 16:50 Τελευταία ενημέρωση: 24-10-2021 16:50
Οι αστυνομικοί κατά τη μεταφορά τους στον Εισαγγελέα / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ανατροπή: Αλλαξε η κατηγορία για τους αστυνομικούς στο Πέραμα -Ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας! (βίντεο)
«Θέλω δικαιοσύνη» λέει ο πατέρας του νεκρού 20χρονου Ρομά

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της καταδίωξης στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 20χρονου Ρομά και τον τραυματισμό ακόμα ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder.gr, ο εισαγγελέας στον οποίο παρουσιάστηκαν σήμερα οι αστυνομικοί, μετέτρεψε την κατηγορία σε  ανθρωποκτονια με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ πριν ήταν ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

 

Πατέρας: «Θέλω δικαιοσύνη»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής (24/10), ο πατέρας του 20χρονου Ρομά, σημειώνει ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν και να τον συλλάβουν. «Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», λέει χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα του: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ»

Ο 20χρονος Ρομά ήταν πατέρας δύο παιδιών και ενός τρίτου, το οποίο κυοφορεί η χήρα του και ποτέ δεν θα γνωρίσει. Η γυναίκα του ξεσπά και λέει: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ». Και προσθέτει κλαίγοντας: «Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». 

Μέλη της οικογένειας, όπως η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος», απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών. «Εγώ θα τον σκοτώσω», λέει χαρακτηριστικά η αδερφού του 20χρονου θύματος. 

Μητέρα τραυματία: «Δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και η μητέρα του τραυματία, που ήταν κουνιάδος του 20χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών. Όπως κατήγγειλε, δεν μπορεί να επισκεφθεί τον γιο της στο νοσοκομείο, ενώ λέει πως, ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε για τραυματισμό του από μία σφαίρα στο χέρι, νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο για τραυματισμό του από τρεις σφαίρες στην κοιλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo