14.6 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Έγκλημα στη Ν. Ερυθραία: Ποινική δίωξη στο 40χρονο για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα (βίντεο)


    Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος χθες στη Νέα Ερυθραία σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν ακόμα άνδρα, προχώρησε η εισαγγελία.
    Από την εισαγγελία σε βάρους του 40χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Ακόμη, ο 40χρονος αντιμετωπίζει δυο ακόμη κατηγορίες συγκεκριμένα τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
    Μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενους παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
    Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Τετάρτη
    Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε ο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο φυσικού αερίου. Ο δράστης της Νέας Ερυθραίας ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί.
    Δείτε τον 40χρονο που πήρε την καραμπίνα και σκότωσε τον υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου στην Νέα Ερυθραία και τραυμάτισε έναν ακόμη.
    Επιδείξεις… πολεμικών τεχνών, φωτογραφίες με πιστόλια, κάνναβη και βίντεο με εξάσκηση με σπαθιά, περιλαμβάνει το προσωπικό προφίλ στο Facebook, του 40χρονου άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο της εταιρίας φυσικού αερίου στην Κηφισιά.
    Ο 40χρονος, όταν μετά το έγκλημα αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.
    Οι πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν ότι «με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».
    Σημειώνεται ότι στο σπίτι του στην Νέα Ερυθραία βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, με σπαθί δρεπάνια και τσεκούρι.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Ντου» Ρουβίκωνα στο σπίτι της Κεραμέως
    Ελληνικό #metoo: Τι αναφέρει η δικογραφία για τον τρίτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό
    Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ